avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... jocuri sportive pe lacul din oras?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

jocuri sportive pe lacul din oras?

buna ziua, as dori sa stiu daca societatea nostra organizatoare de evenimente poate obtine de la primarie autorizatie(cu toate costurile de rigoare) pentru folosirea unei mici portiuni din lacul din oras ce apartine Primariei ( situat intr-un parc) in vederea practicarii unor jocuri sportive pe apa ( nu in apa) pentru copii si tineri.
Mentionez ca in parc sunt portiuni de teren inchiriate cu casute in care fiecare isi vinde ce are.Se poate intr-un fel inchiria si portiunea de lac? multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Distrugere gard CristiTudor CristiTudor Buna ziua. As avea o intrebare referitoare la imprejmuirea unui teren. Parintii mei detin o proprietate la munte, intabulata cu CF dar netrasata in Etera, ... (vezi toată discuția)
Actiune civica / strangere semnaturi creare parc marasti marasti Buna ziua, As dori sa va intreb care este procedura legala pentru a initia strangerea de semnaturi pentru crearea unui parc. In cartierul nostru, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie casuta de gradina Catalin Stoica Catalin Stoica Va rog sa-mi spuneti daca este necesara obtinerea vreunei autorizatii (constructie si/sau amplasament) pentru a \"pune\" o casuta de gradina pe un teren? ... (vezi toată discuția)