persoana a fost prinsa conducand cu alcoolemie peste limita legala si a primit un an cu suspendare.de atunci a trecut aproape un an,dar omul inteaba daca poate sau nu sa-si recupere permisul,in cat timp si ce ar trebui sa faca?
Persoana respectiva era in timpul serviciului?!
Dar cred ca nu i s-a suspendat permisul ,ci i s-a anulat,iar asta este cu totul altceva !
Si iarasi este important perioada cand a avut loc infractiunea!
omul nu avea permis categoria b ci numai c si a fost prins conducand un autoturism din categoria b,fiind si baut.
asta s-a intamplat in 2009,in ianuarie 2010 instanta i-a dat pedeapsa inchisorii de un an cu suspendare,fara sa-i anuleze permisul categorie c.
dar el vrea acum sa obtina permis categorie b,poate?si daca da,ce trebuie sa faca?
va multumesc pt rabdare si pt eventualele raspunsuri!
Imposibil sa nu i se anuleze permisul,nu instanta anuleaza permisul,se anuleaza de catre politie dar pentru anulare trebuie sa mearga cu hot. judecatoreasca la politie.Se poate inscrie la examen dupa un an de la ramanearea definitiva a hot. jud.,dupa ce face din nou toata sc. de soferi.
Permis anulat
hagiugheorg1_BZ
buna seara am o intrebare am fost prins baut la volan conducind un autoturism normal cat.b eu am cat.b c e in cazul in care mi se anuleaza permisul este normal ... (vezi toată discuția)