avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită blocare cont salariu
Discuție deschisă în Executare silită

blocare cont salariu

Buna ziua,

In urma cu 2 ani am avut o firma pe care am radiat-o ulterior,sincer nu-mi mai aduc aminte sa zic daca mai erau datorii pe aceasta firma........in concluzie firma era pe numele sotului care este angajat la alta firma ,si ieri m-am trezit cu surpriza ca are contul de salariu blocat si nu i-si poate lua salariul.
Se poate sa-i blocheze tot salariul cei de la ANAF .........si daca da ce:(:(:( ma sfatuiti sa fac in acest caz .....ca trebuie sa mai si supravetuim .

Multumesc
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 14:12, 5 Februarie 2011
In cazul unui singur creditor,i se va retine pana la 1/3 din salariu.Sa mearga la executorul judecatoresc care se ocupa de dosarul de executare ,pentru a-si ridica restul de bani.
dar nu poate sa mearga sa-si ceara salariul in mana sa nu mai ajunga in contul bancar ?
Daca firma la care lucreaza este de acord-si ar trebui sa fie-de a-i inmana salariul in loc sa-l vireze pe card....nu vad care ar fi problema,iar atunci sotul va putea sa depuna in contul executorului pana la 1/3 din venitul licit.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Februarie 2011
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cont? sorin1364 sorin1364 Buna ziua. Va rog daca puteti sa imi dati un sfat in legatura cu o situatie neclara .Am fost sunat de catre banca unde detin un card de salariu sa imi aduca ... (vezi toată discuția)
Salar Xm3n Xm3n Se poate ca o firma sa amine plata salariul angajatiilor (vezi toată discuția)
Proprie cont bancar SzJakab SzJakab Buna ziua. Din cauza unor datorii la banca mi s-a pus proprire pe contul bancar. Mentionez ca pe acest card incasez pensia dar nu mai am acces deloc la acest ... (vezi toată discuția)