In urma cu 2 ani am avut o firma pe care am radiat-o ulterior,sincer nu-mi mai aduc aminte sa zic daca mai erau datorii pe aceasta firma........in concluzie firma era pe numele sotului care este angajat la alta firma ,si ieri m-am trezit cu surpriza ca are contul de salariu blocat si nu i-si poate lua salariul.
Se poate sa-i blocheze tot salariul cei de la ANAF .........si daca da ce:(:(:( ma sfatuiti sa fac in acest caz .....ca trebuie sa mai si supravetuim .
In cazul unui singur creditor,i se va retine pana la 1/3 din salariu.Sa mearga la executorul judecatoresc care se ocupa de dosarul de executare ,pentru a-si ridica restul de bani.
Daca firma la care lucreaza este de acord-si ar trebui sa fie-de a-i inmana salariul in loc sa-l vireze pe card....nu vad care ar fi problema,iar atunci sotul va putea sa depuna in contul executorului pana la 1/3 din venitul licit.
Blocare cont?
sorin1364
Buna ziua.
Va rog daca puteti sa imi dati un sfat in legatura cu o situatie neclara .Am fost sunat de catre banca unde detin un card de salariu sa imi aduca ... (vezi toată discuția)
Proprie cont bancar
SzJakab
Buna ziua. Din cauza unor datorii la banca mi s-a pus proprire pe contul bancar. Mentionez ca pe acest card incasez pensia dar nu mai am acces deloc la acest ... (vezi toată discuția)