avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare 2011

Sunt cadru didactic.În urma proceselor avute am cîştigat în instanţă cu titlu executoriu mărirea cu 33% a salariului începănd cu luna oct.2009.Acestă marire am primit-o numai pe lunile septembrie, octombrie,noiembrie si decembrie 2010, restul de plată a câştigurilor salariale s-au amânat pentru 2012/2014.Pentru luna ianuarie,cum se va calcula salariul? (cel din octombrie majorat cu 15% sau cel avut înainte de a câştiga procesul majorat cu 15%)
S-a spus la şedinţa cu directorii să semnăn pentru a accepta salariul cel de dinaintea câştigării procesului eventual să mai luăm câte o zi concediu fără plată pentru a ne încadra în buget (care buget??? cică nu ne dă Ministerul finanţelor toţi banii pentru salarii).
Acestea au fost transmise doar verbal să nu se calculeze salariile după Legea 215/2010 că nu le aprobă.(adică să nu calculeze mărirea de 15% la salariul din octombrie)

Alte discuții în legătură

Legea nr. 285/2010 - majorare salarii bugetari Raphaela Raphaela Conf.Legii 285/2010 incepand cu 01.01.2011 cuantumul brut al salariilor din luna octombrie 2010 se va majora cu 15%. Lucrand intr-o institutie bugetara am ... (vezi toată discuția)
Salariu bugetar 2011 aryana1 aryana1 Buna ziua, am o nelamuire cu privire la legea privind salarizarea in anul 2011 a personalului platit din fonduri publice. Nu stiu daca am inteles bine, ... (vezi toată discuția)
Aplicarea noii legi a salarizarii 2011 lauradoom lauradoom Buna ziua! In noua legea a salarizarii in 2011 stipuleaza marirea cu 15% la sal. din octombrie 2010. Din luna aprilie 2010 am implementat si inca mai ... (vezi toată discuția)