avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa cu teren luat in concesiune prin legea 219/25 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa cu teren luat in concesiune prin legea 219/25 noiembrie1998

Buna ziua,

As dori sa cumpar si eu o casa care este construita pe un teren luat in concesiune. Concendentul este statul si concesionarul este o firma care a platit deja integral pretul concesiunii in 2008.
Singurul lucru care este specificat in contractul de concesiune este ca terenul este concesionat in vederea construirii unui imobil si durata concesiunii este pe toata durata existentei imobilului.

Ce as dori sa aflu este daca acest tip de contract de concesiune se poate prelua si de catre o persoana fizica, pt ca eu din ce am inteles din legea 219/25 doar firmele pot prelua terenuriile in concesiune.

Multumesc anticipat,

Anca

Alte discuții în legătură

Teren concesiune - cumpĂrare Turmason Turmason Am teren concesionat de la comuna .........., jud. ........... în contractul concesiune se prevede la cap. Termenul contractului ” durata concesiunii este ... (vezi toată discuția)
Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)
Teren concesionat orelly orelly Buna ziua, ma poate ajuta cineva, doresc sa cumpar un teren concesionat de la o persoana fizica care a participat la licitatie in 2002, si sunt curios daca imi ... (vezi toată discuția)