avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... alocatie complementara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

alocatie complementara

ma incadrez la alocatia complementaracu 2 copii venitul de persoana intre 201 si 370 dar nu imi dau pentru ca am cu tot cu casa25 ari pamant asa e data legea? va rog sami raspundeti va miltumesc

:((
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 09:23, 6 Februarie 2011
Din pacate exista un astfel de criteriu. E vorba de 500 m.p. in zona urbana sau 1000 m.p. in zona rurala. Daca aveti mai mult nu mai va incadrati pentru acordarea alocatiei complementare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa complementara nelu_duleant_ro nelu_duleant_ro in ce conditi se acorda alocatia complementara si daca venitul parintilor intra in calcul daca locuim in acelasi imobil (vezi toată discuția)
Alocatie complementara lucasievici lucasievici dc nu pot sa iau alocatie complementara daca am casa si gradina 25 de ari pamant, venit agricol 5 lei p luna, suntem 4 persoane ma incadrez da 201-370 lei 2 ... (vezi toată discuția)
Suspendare alocatie complementara pentru copil dana 50 dana 50 Buna ziua ,as vrea sa ma lamuresc si eu in privinta alocatiei complementare ,eu muncesc in Italia ,sunt divortata si am 3copii in intretinere care se afla in ... (vezi toată discuția)