avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj tehnic

cum se sanctioneaza un administrator atunci cand in acte angajatii apar in somaj tehnic,platiti din fondul de salarii si scutiti de plata asigurarilor,dar de fapt si de drept ei isi continua munca zilnic?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 9 Februarie 2011
Sesizati ANAF-ul, deoarece ­este o modalitate de evaziune fiscală.

Inspecţia Muncii are obligaţia de a verifica şi sancţiona numai neacordarea indemnizaţiei de 75% în cazul în care angajatorul îşi întrerupe temporar activitatea cu menţinerea raporturilor de muncă.

prin ce mijloace pot anunta anafu-l si cum practic;
telefonic
scris
mail
etc.
va multumesc de raspuns
Situata prezentata se incadreaza in ceea ce se cheama munca la negru.
O reclamatie se depune scris daca doriti sa fie luata in considerare.
mar_cat98 a scris:

prin ce mijloace pot anunta anafu-l si cum practic;
telefonic
scris
mail
etc.
va multumesc de raspuns

Contacte privind petiţii, sesizări şi audienţe (relaţii cu publicul)
Telefon: 0040-21-319.97.50
Telefon centrala: 0040-21-319.97.59; 319.97.76; 319.97.68 interior 2353
E-mail: vlad.serbu@mfinante.ro
[ link extern ]
momentan nu mai sunt in romania , trebuie sa merg personal sa anunt evaziunea sau .......................

Alte discuții în legătură

Reclamatie lovdreams lovdreams Salut.Cine poate sa-mi dea si mie adresa corecta a Ministerului de Finante ( ca am inteles ca are in subordine si ANAF si Garda Financiara si pe net am gasit ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic teisoara teisoara O parte dintre angajatii unei societati din Galati cu capital privat sunt in urmatoarea situatie: - decizie somaj tehnic dar patronul le-a spus ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Art.52(1) lit.d codul muncii rosu gheorghe rosu gheorghe Care este perioada maxima de aplicare a art.52(1)lit.d coroborat cu art.53(1) ambele din Codul Muncii? (vezi toată discuția)