avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reclamatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reclamatie

Salut.Cine poate sa-mi dea si mie adresa corecta a Ministerului de Finante ( ca am inteles ca are in subordine si ANAF si Garda Financiara si pe net am gasit adrese fara numar si nu stiu daca este vreuna corecta ) .As vrea sa fac si eu o reclamatie impotriva firmei unde lucrez ... caci de ... astia de aici servesc cafeaua de dimineata cu "sefu" si nu se ating de ei.Binenteles daca se poate si de la vre-o institutie care are in subordine ITM teritorial.Multam
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 5 Ianuarie 2011
ANAF - Contacte privind petiţii, sesizări şi audienţe (relaţii cu publicul)
Telefon: 0040-21-319.97.50
Telefon centrala: 0040-21-319.97.59; 319.97.76; 319.97.68 interior 2353
E-mail: vlad.serbu@mfinante.ro

Inspectia Muncii -Puteti transmite petitia dumneavoastra catre Inspectia Muncii prin
Email: petitii@inspectiamuncii.ro
Fax: (021) 302 70 64
Posta: Str. Matei Voievod nr. 14, sector 2, Bucuresti, 021451

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii platite la sume mult mai mici decat cele reale BarbuViorica BarbuViorica Sotul lucreaza la o firma de paza si aceasta ia platit somajul,sanatatea si pensia astfel:intr-o luna a fost pontat doar 3 zile si apare pe stat suma114 lei ... (vezi toată discuția)
Doresc un numar de telefon! mihaela dumitrache mihaela dumitrache BUNA ZIUA! DORESC UN NUMAR DE TELEFON UNDE POT FACE O RECLAMATIE IN LEGATURA CU LOCUL MEU DE MUNCA UNDE SE PRODUC NISTE ILEGALITATI GRAVE! DORESC SA SOLICIT SI ... (vezi toată discuția)
Raport salariat angelica82 angelica82 Buna ziua, Doresc sa fac un imprumut in banca, si mi se cer veniturile pe anul anterior.Nu mai pot da de patron, nu stiu daca firma mai exista si sediul ... (vezi toată discuția)