avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raport salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raport salariat

Buna ziua,

Doresc sa fac un imprumut in banca, si mi se cer veniturile pe anul anterior.Nu mai pot da de patron, nu stiu daca firma mai exista si sediul era oricum in Teleorman.Administratia financiara imi elibereaza adeverinta cu totalul de venituri,iar banca vrea oe fiecare luna.Unde ma pot adresa?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: angelica82 , utilizator 21:30, 1 Iunie 2014
ANAF-ul are evidenta veniturilor lunare realizate de dvs. Acestia va pot elibera adeverinta respectiva sau puteti sa incercati sa va adresati Inspectiei Muncii pentru salariile realizate , nu ITM-ului.

Puteti transmite petitia dumneavoastra catre Inspectia Muncii prin
Email: comunicare@inspectiamuncii.ro
Fax: (021) 302 70 64
Posta: Str. Matei Voievod nr. 14, sector 2, Bucuresti, 021451
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca barberyan barberyan itm sibiu mi-a pierdut cartea de munca , cum ii pot trage laraspundere??#-o (vezi toată discuția)
Reclamatie lovdreams lovdreams Salut.Cine poate sa-mi dea si mie adresa corecta a Ministerului de Finante ( ca am inteles ca are in subordine si ANAF si Garda Financiara si pe net am gasit ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca Liliana_Mariana Liliana_Mariana -cum pot proceda daca angajatorul nu respecta conditiile de munca? (vezi toată discuția)