avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma cosmetice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma cosmetice

Buna ziua,

As dori sa imi deschid o firma (pfa, srl, etc)de productie si comercializare cosmetice naturale ( sapunuri, creme, lotiuni, etc.) si as fi tare recunoscatoare daca mi-ai spune pasii de urmat: adica in primul rand documentele necesare pentru infiintarea firmei, si apoi fiind vorba de produse cosmetice, presupun ca am nevoie si de anumite "chestii" de la ministerul Sanatatii :stunned ::(( , nu mai stiu ce sa cer..am incercat sa caut pe net dar m-am pierdut in detalii ( fiecare cu parerea lui) si eu as dori sfatul unui profesionist in domeniu. Si orice alte detalii pe care mi le-ati putea spune legat de acest domeniu, v-as fi tare recunoscatoare. Va mulumesc mult! O zi usoara! Eva
Cel mai recent răspuns: eva_alexa29 , utilizator 11:13, 14 Februarie 2011
Actele necesare pentru infiinatrea unui SRL le gasiti aici [ link extern ]

Va recomand ca studiati legea 178/2000 privind produsele cosmetice si normele metodologice de aplicare.

denisas a scris:

Actele necesare pentru infiinatrea unui SRL le gasiti aici [ link extern ]

Va recomand ca studiati legea 178/2000 privind produsele cosmetice si normele metodologice de aplicare.

Multumesc mult! Eva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate cosmetice personalizate Daniel.Cristina Daniel.Cristina Buna ziua, As dori sa comercializez produse cosmetice personalizate, de îngrijire (creme, loțiuni de piele, ser, etc).. Ce autorizații sau ce anume ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare sapunuri handmade? cristinan44 cristinan44 Buna ziua! Am o prietena care ar dori sa deruleze o activitate de productie de cosmetice handmade, in principal sapunuri si nu stie care ar fi etapele necesare ... (vezi toată discuția)
Autorizare vanzare creme cosmetice si sapunuri facute in casa victor.12 victor.12 Vreau sa vand creme cosmetice si sapunuri facute in casa, doar din uleiuri naturale. Ce trebuie sa fac si ce acte, autorizatii, etc sint necesare pentru a fi ... (vezi toată discuția)