avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Meditatii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Meditatii

Buna ziua!

Pentru a putea da meditatii, ce documente ar trebui sa aiba o persoana?
De exemplu da anunt in ziar si poate prinde sau nu vreun elev.Ar trebui sa-si faca PF?Exista totusi posibilitatea ca 1 an sa nu aiba nici un client.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cane petruta , utilizator 14:49, 11 Februarie 2011
Da normal trebuie sa aibe un PFA sa poata taia factura si chitanta elevului si sa plateasca datoriile catre stat. Parerea mea este sa=l deschideti atunci cand aveti elevi pe care sa-i meditati ies actele in mai putin de o saptamana,
M intreb ,nu s-ar putea sa ofere meditatii pe baza unui contract de conventie incheiat intre persoana ce ofera meditatii si elev. Sau, poate, stiti o alta forma de contract ce se poate incheia ina acest caz?
Mi se pare prea mult sa se deschida un PFA pentru o activitate ce se poate desfasura de cateva ori pe an.
Multumesc mult!
Asa ar fi legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pt un pfa ancristida ancristida Buna ziua, am o intrebare, va rog mult daca ma puteti ajuta. O cunostinta e instructor de inot. Tine lectiile la piscina unei asociatii sportive. Clientii ... (vezi toată discuția)
Contract prestare servicii Brokeru22 Brokeru22 O persoana fizica(care nu poate emite factura/chitanta) incheie un contract cu o societate comerciala. In contract este trecuta suma ce o va plati societatea ... (vezi toată discuția)
Pfa cursuri, meditatii. autorizatie traducator mj. CGL CGL Buna ziua, As dori sa stiu care e calea de urmat pentru urmatoarea situatie: - am autorizatie de la Min. Justitiei ca traducator autorizat -doresc sa ... (vezi toată discuția)