avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC - tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC - tata

buna ziua!sunt in concediu crestere copil pana la 2 ani de pe data de 15 mai 2010.poate sa treaca sotul meu in concediu in locul meu pana face fetita 2 ani ca sa ma intorc la serviciu?numai ca el are carte de munca din nou de pe data din februarie 2010
Ultima modificare: Luni, 7 Februarie 2011
veronicabouros, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:40, 7 Februarie 2011
1. Aceeasi intrebare ati pus-o si pe 08.11.2010 si sti primit si raspunsuri.
2. Mergeti la Primarie unde ati depus dosarul, faceti cerere de suspendare a indemnizatiei pentru CCC.
3. Faceti cerere la angajator pentru incetarea suspendarii CIM si reluare a activitatii in baza aceluiasi CIM.
4. Sotul dvs. face aceleasi acte pe care le-ati facut si dvs. cand ati intrat in CCC. Atentie ca sotul sa aiba venituri impozabile in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea in concediu pentru ingrijirea copilului cu handicap pana la trei ani de catre tatal copilului terezbarbu terezbarbu Buna ziua, in momentul de fata eu sunt in concediu pentru ingrijirea copilului de doi ani. Sub indrumarea doctorului de familie ( este medic pediatru) am ... (vezi toată discuția)
Pot tranfera indemnizatia mea de crestere copil pe numele sotului? cenusa_ramona30 cenusa_ramona30 Beneficiez de ICC din 2010 si as dori sa aflu daca pot face schimb cu el.Adica eu sa ma intorc la serviciu,iar el sa stea cu copilul pana la 2 ani. Daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil anca_luc anca_luc Buna...sunt in concediu crestere copil,fetita mea face 2 ani in februarie,sunt insarcinata si in aprilie ar trebui sa nasc al doilea copil....deci in februarie ... (vezi toată discuția)