avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea privind auditul public intern
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea privind auditul public intern

Buna ziua,
V-as ruga sa-mi spuneti daca auditorii interni de calitate, mediu si sanatate-securitate in munca pot beneficia de sporul de 25% (in conditiile in care au competenta de a audita toate cele 3 sisteme ), la fel ca si auditorii publici interni.

Multumesc frumos!

Ultima modificare: Luni, 7 Februarie 2011
nikitta_1972, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:15, 25 Mai 2012

Nu! Legea 672/2002 nu reglementeaza activitatea auditorilor interni de calitate, mediu si sanatate-securitate in munca. Sunt domenii total diferite. Oricum prevederile referitoare la sporul pentru complexitatea muncii au fost abrogare odata cu intrarea in criza.

Acestia pot beneficia de acel spor la salariu in conditiile in care acordarea lui este prevazuta in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia ... pentru sectorul bugetar, sporurile au fost incluse in salariu ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de auditor nicolina01 nicolina01 Buna ziua, am si eu o intrebare:daca stie cineva care este sporul de auditor pentru o persoana incadrata la o unitate bugetara (primarie) pe post de ... (vezi toată discuția)
Spor de complexitate pentru auditorul intern flexi flexi Cum pot aplica sporul de complexitatea muncii pentru auditorul intern conform legii 330/2009: - ca o suma compensatorie cu caracter tranzitoriu; - ca procent. (vezi toată discuția)
Delegare atributii de audit intern intr-o primarie Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua. Lucrez intr-o primarie dintr-o comuna de gradul III pe un post contractual. As dori sa stiu daca prin dispozitie a primarului imi pot fi ... (vezi toată discuția)