avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... PRETURI ACTE/AUTORIZATII
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

PRETURI ACTE/AUTORIZATII

Multumesc pentru informatii, intradevar e c-am mult de umblat.

Am uitat sa intreb daca ca si persoana fizica esti- sau poti sa obtii autorizatie,beneanteles cu ajutorul unui arhiect si a unei firme de constructii specializate in mansarde.

Mai exact a-si dori sa construiesc un singur apartament si pe suprafata ramasa gradina,deci imi imaginez ca nu e la fel de complicat(spre deosebire de constructia a 3-4 apartamente),actele sunt aceleasi dar ca si pret mai economic.
Are cineva idee la cat ar ajunge pretul pentru toate actele.

Va multumesc pentru ajutor :help:

Alte discuții în legătură

Preturi acte/autorizatii Sandra_87 Sandra_87 Multumesc pentru informatii, intradevar e c-am mult de umblat. Am uitat sa intreb daca ca si persoana fizica esti- sau poti sa obtii ... (vezi toată discuția)
Taxe autorizatii Sandra_87 Sandra_87 Multumesc pentru informatii, intradevar e c-am mult de umblat. Am uitat sa intreb daca ca si persoana fizica esti- sau poti sa obtii ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare apartament Tiberiu/2 Tiberiu/2 S-a discutat pe acest forum despre \"dezmembrare apartament\". Ce inseamna asta, ce acte sint necesare si ce pasi implica? (vezi toată discuția)