avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 ce trebuie facut pentru recodificare CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

ce trebuie facut pentru recodificare CAEN

Eu am schimbat sediul in Noiembrie 2007 aveam un cod artibuit conform clasificarilor Acum in 2008 nu mai regasesc cod pentru activitatea mea inscrisa in obiectul de activitate al societatii Ce trebuie sa fac
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 22:51, 1 Decembrie 2008
Procedura, dupa noile modificari, este foarte simpla. Va prezentati la registrul Comertului cu certificatul de inregistrare in original si veti depune o cerere formular tip si imputernicirea dvs. Dup o saptamina veti intra in posesia unui nou certificat de inregistrare unde veti vedea noul cod CAEN.
Sau daca vrem sa fim si mai eficienti [ link extern ]
TERMENUL limita pentru actualizarea obiectului de activitate este pina la 1 martie 2009.

legatura directa este [ link extern ]
Formularul are codul: 11-10-169

Documentele care se depun în vederea actualizarii obiectului de activitate potrivit CAEN Rev. 2 sunt urmatoarele:

- Cererea de actualizare obiect de activitate conform CAEN Rev. 2 (formular-tip cod: 11-10-169);
www.onrc.ro/formulare

- Certificat de înregistrare, în original, sau în cazul în care a fost pierdut, dovada publicitatii acestui fapt într-un ziar din localitate sau din cea mai apropiata localitate de sediul comerciantului;

- Daca este cazul, procura, delegatie avocatiala sau delegatie de serviciu în care sa se precizeze expres ca împuternicitul a fost mandatat sa precizeze domeniul si activitatea principala (original).

Comerciantii pot solicita extras de registru cuprinzând obiectul de activitate actualizat conform CAEN Rev. 2, completând formularul-tip nr. 9 CERERE-COMANDA ELIBERARE ACTE si achitând contravaloarea unei taxe în cuantum de 30 lei.

text preluat de pe www.juristnet.ro
sau putea sa vorbeasca cu un jurist sau avocat
Cred ca deja a rezolvat dar nu a mai dat pe aici. Oricum inca se poate depune certificatul original impreuna cu cererea [ link extern ]
si taxa de 30 lei. Totul foarte simplu dar daca nu se descurca este recomandat apelarea la un consilier juridic sau avocat.
Ultima modificare: Luni, 1 Decembrie 2008
Aurelian Cîcu, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recodificare acum! mony mony Pt.o firma care nu si-a recodificat obiectul de activitate conform CAEN Rev.2 , care sunt pasii de urmat acum? Am aflat ca nu mai exista gratuitate. Dar ce ... (vezi toată discuția)
De azi nu se mai plateste recodificarea..ce facem pt cei care au platit deja????!!1 aleja0821 aleja0821 De azi nu se mai plateste RECODIFICAREA..ce facem pt cei care au platit deja????!! (vezi toată discuția)
Reactualizare coduri caen ludmil_servicii ludmil_servicii In formularul de reactualizare nu exista decat reactualizare activitate principala. Pentru cele secundare cum se procedeaza? (vezi toată discuția)