Cum trebuie procedat pentru a deschide actiune in pretentii peroana fizica ? Este nevoie de un formular special ? Este vorba despre o persoana care mi-a introdus numel si mi-a falsificat semnatura in proiecte de finantare europeana. Am facut plangere penala si procurorul a dispus amenda administrativa 1000 lei. Mentionez ca in ordonanta se face referire numai la infractiunile de fals si uz de fals art. 290 cod penal fara a face referire si la infractiuni privind interesele financiare ale comunitatilor europene prevazute de legi speciale .Am fact plangere impotriva ordonantei procurorului la judecatorie si....... Pot sesiza DNA ca nu in instrumentarea dosarului au fost erori, am si documente justificative ? Este tarziu ca termen ?
Pentru a solicita pretentii trebuie sa introduceti in instanta o actiune, care va fi admisa daca puteti proba ca prin aceasta vi s-a cauzat un prejudiciu. Daca sunteti nemultumit de solutia procurorului trebuia sa faceti mai intai o plangere la prim procurorul parchetului si ulterior in masura in care suntei nemultumit de solutia acestuia va adresati cu o plangere la instanta competenta sa judece respectiva infractiune.
Proiecte false
zahsor
Am facut plangere la judecatorie impotriva ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata pentru o peroana care afacut fals si uz de fals coform art. ... (vezi toată discuția)