avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulat

ce anseamna cuvantul intabulat si ce trebuie sa facem pentru a intabula o locuinta
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 12:22, 8 Februarie 2011
in-tabula = inscris, trecut pe hartie, avand "operatiunile de cadastru si publicitate imobiliara incheiate"(lg), a plati o serie de taxe statului roman (reg.)#-o

la OCPI (oficiul de cadastru) gasiti o lista cu autorizati cadastru care fac lucrari pentru "operatiunile de cadastru si publicitate imobiliara".(trebuie saaveti acte de proprietate pentru "imobilul"-locuinta pe care doriti sa il inscrieti/intabula).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa FarcasLiliana FarcasLiliana Buna ziua, M-ar interesa ceva detalii despre procesul de intabulare a unei case, acte, costuri etc. Multumesc mult. (vezi toată discuția)
Memoriu semnat de 111 experti tehnici judiciari topo-cadastru 10 iulie 2011 Mirela Dorina Bogatu Mirela Dorina Bogatu MEMORIU Cu privire la continutul “REFERATULUI DE APROBARE” emis de ANCPI si MINISTERUL JUSTITIEI prin ........– SECRETAR DE STAT si ... (vezi toată discuția)
Intabulare b.stefan78 b.stefan78 Am facut la notar succesiunea pentru un teren,am primit de la el si actele. Intrebarea mea ar fi :ce urmeaza dupa aceea? cum e cu intabularea? cine o face? ... (vezi toată discuția)