avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Absolvent Administratie Publica - poasturi posibile in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Absolvent Administratie Publica - poasturi posibile in sectorul bugetar

Vin cu rugamintea de a ma juta cu o reincadrare.
Lucrez la unitate bugetara (Spital) si am un referent I A care a terminat Drept si Stiite Administrative, specializarea Administratie publica .
Ce functii din COR se pot ocupa in baza acestor studii, in sectorul bugetar , bineinteles, functii pentru care, conditia de ocupare este detinerea studiilor superioare.

Cu multumiri !

Alte discuții în legătură

Absolvent administratie publica - posturi posibile in domeniul privat Ionut B Ionut B Va rog sa ma ajutati intr-o mica problema: Am un angajat, proaspat absolvent al Fac. de Stiinte Administrative, specializ. Administratie publica, si as dori ... (vezi toată discuția)
Incadrare emab emab buna. in ianuarie 2010 am primit o dispozitie in legatura cu modificarea salariului pe care scria ca am functia de referent de specialitate. lucrez intr-o ... (vezi toată discuția)
Buna Aradon Aradon De 3 ani de zile sunt angajat pe postul de consilier al primarului, iar odata cu legea salarizari secretara ma incadrat pe postul de referent mentionez ca am ... (vezi toată discuția)