avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Absolvent Administratie publica - posturi posibile in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Absolvent Administratie publica - posturi posibile in domeniul privat

Va rog sa ma ajutati intr-o mica problema:
Am un angajat, proaspat absolvent al Fac. de Stiinte Administrative, specializ. Administratie publica, si as dori sa-i modific functia, tinand cont de studiile respective. Specializarea fiind dedicata in special activitatii de interes public, va rog sa-mi indicati cateva functii din COR care se pot ocupa in baza acestor studii, pentru domeniul privat, bineinteles, functii pentru care, conditia de ocupare este detinerea studiilor superioare.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:10, 8 Martie 2010
Puteti sa il incadrati pe un post de consilier(evident nu consilier juridic).
:D
Referent de specialitate in administratia publica.
In domeniul privat, asistent manager, ori director public relations, etc.
Facultatea de administratie publica, din pacate, este, in mare parte, dedicata persoanelor care se angajeaza in administratia publica :D(la "stat"); persoana in cauza ar putea fi incadrata "la privat" pe un post pentru care se cer studii superioare, fara o specializare anume - gen asistent manager, responsabil resurse umane (cu un curs de specializare), etc.
Dar ca jurist poate fi incadrat?

Alte discuții în legătură

Recunoastere vechime studii privat vs bugetar cristiis cristiis Acum o luna am adresat o intrebare catre ANFP la care am primit un raspuns dar oarecum pe langa subiect. Incerc de mai mult timp, cu mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Avansarea in funcþia publicã pe baza diplomei de studii superioare cozma2000 cozma2000 Sunt funcţionar public (referent gradul 3, treapta II-a) in cadrul unei primarii in funcţia de agent fiscal. La data angajării (iulie 2007) fisa ... (vezi toată discuția)