avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Publicitate prim mail
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Publicitate prim mail

Buna ziua, as avea o intrebare. Daca se promoveaza un produs prin trimiterea unui email catre o baza de date de email-uri, mai poate fi considerat SPAM daca cel care promoveaza produsul se semneaza si mentioneaza Legea 365/2002 privind Comertul Electronic? Si daca da, care sunt consecintele?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Intrebare introducere disclaimer pt. publicitate ContSters130254 ContSters130254 Hello. Pot insera un text in mail-urile pe care urmez sa le trimit clientilor, atat cei activi/inactivi cat si cei potentiali, fara ca acest mail sa nu fie ... (vezi toată discuția)
E-mail spam Istvan73 Istvan73 Buna ziua! Care sunt criteriile unei scrisori de intentie / oferta, ca sa fie legal, sa nu fie considerat spam? Si daca este vorba de o adresa de e-mail pe un ... (vezi toată discuția)
Email sau spam? este ilegal modul de a face reclama ? Naku Naku Daca am o baza de date de mailuri pe care le-am luat de pe fast email extractor unde am platit licenta pentru program, de pe site`uri care isi publica adresa ... (vezi toată discuția)