avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj intre frati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj intre frati

Intr-un proces de partaj dintre 5 frati :unul se judeca cu ceilalti 4 care sunt in indiviziune pentru mostenirea parinteasca .Procesul se judeca de 5 ani la 2 tribunale in provincie si acum au ajuns la Curtea deApel Bucuresti in recurs.Mai poate paratul sa deschida la alt tribunal acelasi proces de partaj,pentru ca nu-i convine sentinta si vrea tot fara sa-i despagubeasca pe ceilalti frati.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:13, 8 Februarie 2011
Daca decizia va ramane definitiva, o invocati in urmatorul proces ca autoritate de lucru judecat.
Nu, nu va mai putea sa obtina rejudecarea cauzei.
Daca castigati si in recurs trebuie sa execute hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata/actiune separata elisa47 elisa47 Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat in anul 2009.In prima faza procesuala in anul 2004 am ... (vezi toată discuția)
Stramutare dosar de la giurgiu la bucuresti florance01 florance01 buna seara, am o problema cu un dosar la giurgiu am castigat la instanta de fond respectiv judecatoria giurgiu, am mers cu hotararea la executor investita cu ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune a unui apartament la oras silvia159 silvia159 Buna ziua Suntem trei frati si detinem un apartament mostenit de la parinti. Dintre noi toti numai eu nu am mostenitori, dar din motive financiare reduse as ... (vezi toată discuția)