avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calcul salariu 0 01 2011 si ce sporuri avem dreptul pe ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calcul salariu 0 01 2011 si ce sporuri avem dreptul pe ordine publica

am avut pana in dec.2010 636 ron sal. de incadrare fara vechime si alte sporuri,dupa 01 01 2011 am luat o treapta si am ajuns la 658ron,am vechime 25% cat am eu salariu acum....Sunt politist local si lucrez pe ordine publica va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza salariul din ian'2011 si la ce sporuri avem dreptul prin lege...VA MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

functionar public cu spor de noapte geluchiretoiu geluchiretoiu sunt fct.public si lucrez si noaptea ca politist local dar nu acelasi nr. de ore lunar.Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza salariul de baza de la ... (vezi toată discuția)
Reincadrare conform normelor de aplicare a legii nr. 285/2010 cameliapstl cameliapstl speta: un contractual la primarie a implinit in luna decembrie 2010 20 de ani vechime in campul muncii, astfel incat , pentru plata salariului aferent lunii ... (vezi toată discuția)
Salarizare 2010 piramida76 piramida76 Cum se calculeaza salariul pentru ianuarie 2010 daca pe langa salariul de incadrare se da si sporul de vechime? Pentru bugetari am inteles ca salariul va fii ... (vezi toată discuția)