Buna ziua .
Sint divortata iar in sentinta de divort s-a stabilit de catre instanta ca fostul meu sot sa-mi plateasca o suma lunara pt.pensia alimentara .De 2 ani de cind sentinta a ramas definitiva si irevocabila el nu mi-a platit nici un leu pensie alimentara . Din acesta cauza am facut plingere penala pt.neplata pensiei alimentare , proces pe care fostul meu sot l-a aminat de 3 ori pina acum. Fostul meu sot a deschis proces pt.recalcularea pensiei alimetare . Mentionez ca el este unic administrator si asociat la o firma de constructii( pe care a adus-o pe pierderi pt. a nu plati pensie si lucreaza la negru cu muncitorii) si este asociat la alte 4 firme . El a prezentat in instanta o adeverinta de venit pe 3 luni in care mentioneaza ca are venituri de 700 roni pe 3 luni . A platit rate de leasing lunar de 3 ani , in valoare de 3000 roni pina in prezent . Ce documente trebuie sa-i cer in instanta ? Mie instanta mi-a cerut veniturile pe 6 luni iar fostului meu sot nu i-a mai cerut alte adeverinte . El vine la mine si scoate teancuri de bani din buzunar si -mi spune ca voi fi muritore de foame cu cei doi copii mici care au ramas la mine . Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi .
Pensie alimentara
Z.A.G.
Buna ziua . Sint divortata de 1 an iar la divort sotul meu a convenit sa-mi dea pensie alimentara o suma cu care am fost de acord atit eu cit si ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
Z.A.G.
Buna ziua . In luna aprilie 2011 instanta de judecata a stabilit reducerea pensiei alimetare si tot atunci o alta instanta a stabilit ca fostul meu sot sa ... (vezi toată discuția)