avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua .
Sint divortata iar in sentinta de divort s-a stabilit de catre instanta ca fostul meu sot sa-mi plateasca o suma lunara pt.pensia alimentara .De 2 ani de cind sentinta a ramas definitiva si irevocabila el nu mi-a platit nici un leu pensie alimentara . Din acesta cauza am facut plingere penala pt.neplata pensiei alimentare , proces pe care fostul meu sot l-a aminat de 3 ori pina acum. Fostul meu sot a deschis proces pt.recalcularea pensiei alimetare . Mentionez ca el este unic administrator si asociat la o firma de constructii( pe care a adus-o pe pierderi pt. a nu plati pensie si lucreaza la negru cu muncitorii) si este asociat la alte 4 firme . El a prezentat in instanta o adeverinta de venit pe 3 luni in care mentioneaza ca are venituri de 700 roni pe 3 luni . A platit rate de leasing lunar de 3 ani , in valoare de 3000 roni pina in prezent . Ce documente trebuie sa-i cer in instanta ? Mie instanta mi-a cerut veniturile pe 6 luni iar fostului meu sot nu i-a mai cerut alte adeverinte . El vine la mine si scoate teancuri de bani din buzunar si -mi spune ca voi fi muritore de foame cu cei doi copii mici care au ramas la mine . Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:41, 8 Februarie 2011
il puteti executa silit pt pensia restanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Sint divortata de 1 an iar la divort sotul meu a convenit sa-mi dea pensie alimentara o suma cu care am fost de acord atit eu cit si ... (vezi toată discuția)
Executare silita pensie alimentara neplatita de doi ani jumatate Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Am divortat din iunie 2009 iar in sentinta de divort (care este definitiva si irevocabila) s-a stabilit o pensie alimentara pe care fostul meu sot ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . In luna aprilie 2011 instanta de judecata a stabilit reducerea pensiei alimetare si tot atunci o alta instanta a stabilit ca fostul meu sot sa ... (vezi toată discuția)