avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract cu 4 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract cu 4 ore

am contract de munca cu 4 ore/zi . cum ma afecteaza la calcularea pensiei, vechimea in munca ?
Cel mai recent răspuns: ContSters184802 , utilizator 09:44, 9 Februarie 2011
la calcularea pensiei te afecteaza doar prin faptul ca venitul fiind mai mic si cotizatia va fi mai mica
Vechimea se calculeaza deasemenea la jumatate deeoarece atunci cand se calculeaza se ia pentru 8ore/zi deci la jumatate de norma intrun an acumulati vechimea in munca reala de jumatate de an

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim part - time EuPiti EuPiti buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce drepturi imi revin ca urmare a semnarii unui contract part-time? cum se calculeaza ca vechime la pensie? multumesc (vezi toată discuția)
Contract de munca partial Alyxys Alyxys As dori sa va intreb,ce este un contract de munca cu timp partial....eu sunt profesor si anul acesta din nefericire sun incadrata la plata cu ora....inca nu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca semnat pentru 8ore/zi si declarat 2ore/zi; doanna3 doanna3 Buna ziua! In februarie 2012 m-am angajat la un SRL unde am semnat un contract de munca cu o durata de lucru de 8ore/zi. In iunie 2014 am plecat prin demisie ... (vezi toată discuția)