avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata cu ora in invatamant
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata cu ora in invatamant

Sunt pensionar si-mi desfasor activitatea ca profesor in sistemul plata cu ora.
Am 2 intrebari:
1. Vechimea realizata in sistemul plata cu ora se poate lua in considerare la recalcularea pensiei, avand in vedere ca mi se retine lunar contributia pentru asigurarile sociale?
2. Pot cumula pensia cu salariul in acest an (pensie = 1900 lei, salariul mediu brut pe ec. in 2011 =2022 lei), avand in vedere ca, incepand cu anul scolar 2011-2012, noua lege a invatamantului interzice cumulul pensiei cu salariul indiferent de cuantumul pensiei? #-o

Alte discuții în legătură

Pensie militara ,salariu in invatamant SorinMatei SorinMatei Am si eu o rugaminte : Va rog sa -mi spuneti daca pot cumula pensia militara pentru limita de varsta cu salariu in sistemul de invatamant. In anul 2011 am ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie recalculare pensie astoria astoria buna ziua daca imi poate spune cineva va rog cum se procedeaza in cazul in care vreau sa contest decizia de recalculare a pensiei. sunt pensionat din 2009 ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu mv_alina mv_alina In conditiile Legii nr. 263/2010 un cadru didactic pensionat în cursul lunii ianuarie 2011 poate cumula pensia cu salariul până la sfarsitul anului scolar ... (vezi toată discuția)