avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transformare post
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transformare post

Sunt functionar public si lucrez la compartimentul salarizare. Se poate transforma postul meu in contractual?
Cel mai recent răspuns: andi_clane , utilizator 15:35, 10 Februarie 2011
Da, daca atributiile dvs nu mai sunt cel putin in proprotie de 70% de exercitare a puterii publice, asa cum este ea definita de art. 2 din legea 188/1999.
Dar Legea 188/1999, art.2, pct.3 spune ca:Activitatile desfasurate de functionarii publici, care implica exercitarea prerogativelor de putere publica, sunt urmatoarele:gestionarea resurselor umane si a resurselor financiare; eu intocmesc ordine de plata?

Daca ne-ati spune exact ce atributii aveti in fisa postului, poate ne-am da seama mai usor...sa inteleg ca dvs. nu faceti decat ordine de plata?
Intocmesc statele de plata, toate ordinele de plata aferente salariilor, declaratiile fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa devin din angajat contractual, functionar public? GheorgheIleana GheorgheIleana Sunt angajat contractual- psiholog la Directia pentru Protectia Copilului si as vrea sa devin functionar public...in speranta unui transfer la alta directie ... (vezi toată discuția)
Transformare post contractual in functionar public ALavinia ALavinia Am fost angajata ca analist programator la SPCLEP din 2007, iar din august 2017 primaria mi-a schimbat încadrarea facandu-mă inspector de specialitate, asta ... (vezi toată discuția)
Transformare post ginel958 ginel958 Este posibilă transformarea postului contractual de fochist în post de consilier juridic gradul II şi asta prin HCL? Vă mulţumesc! (vezi toată discuția)