avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fluturasi salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fluturasi salarii

Va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de fluturasii de salariu
Am primit azi, fluturasii de salariu pe lunile oct.,noembrie, decembrie 2010.Acesti fluturasi emisi de biroul contabilitate, nu erau semnati si nici stampilati.
Apoi, desi eu in aceste luni am avut 15% salariu de merit, pe flutursi era trecut spor de confidentialitate.Am facut si un cumul de functie, si pe fluturas in loc sa fie trecut cumul, era trecut asa
spor audit, doctorat, CFP desi eu nu am avut aceste sporuri
Cand i-am solicitat explicatii contabilului sef, acesta mi-a raspuns ca acesti fluturasi nu trebuie semnati si nici stampilati iar accele sporuri care apareau pe fluturase si care nu erau conform cu realitatea, le-a trecut asa pt ca....programul nu prevedea salariu d emerit si cumul.
Intrebarile mea sunt
-Poate sa-mi spuna cineva norme metodologice sau altceva cu privire la intocmirea fluturasilor de salariu???!!
-este corect cum a procedat contabilul sef???(fluturasi nesemnati, nestampilati si alte sporuri decat sporurile avute de mine??
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cfp rodica_ne rodica_ne Buna ziua, Am si eu o intrebare legata de CFP: un angajat au unei unitati de invatamant exercita CFP la alta unitate, unde administratorul financiar este ... (vezi toată discuția)
Sporuri legale wsx wsx va rog sa-mi spuneti care sunt sporurile legale ce se acorda in prezent functionarilor publici din administratia publica locala?deoarece pe noi ne-a lasat ... (vezi toată discuția)
Informatii referitoare la sporuri vechime adriana vasile adriana vasile Bunã ziua, Ma îndrept catre dumneavoastrã dorind sa aflu anumite informatii: am fost angajat la o institutie de stat (Teatrul Tony Bulandra ... (vezi toată discuția)