este adevarat ce imi scriu cei de la firma,firma care anul acesta si-a inchis activitatea?
"Dupa cum bine stiti, Contractul Colectiv de Munca la Nivel National 2007-2010 a fost denuntat in decembrie 2010 si astfel nu mai este valabil de la 01.01.2011, iar in 2011 un asemenea contract inca nu a fost adoptat de catre parti, prin urmare nefiind prevazut in Codul Muncii, singur in vigoare in acest moment, un asemenea salar compensatoriu nu ar fi datorat de catre firma, decat daca firma doreste acest lucru."
Multumesc.
Da, ar putea. Am vazut argumentele si mi se par pertinente, dar oare pentru a ajunge in situatia de a se invoca vechiul CCMN nu ar trebui o actiune in instanta in constatarea nulitatii actului de denuntare? sau o actiune avand ca obiect obligarea Ministerului Muncii de a ignora acel act de denuntare? nu prea am avut deloc timp sa ma gandesc la aceasta problema- ce parere aveti?
Guvernul a declarat in preza ca a denuntat CCMN, in acest sens a raspuns si Ministerul Muncii print-o adresa postata pe site...daca est easa , nu mai est ein vigoare
Guvernul in calitate de ce a denuntat CCMN? ... cand o sa publice toate informatiile necesare pentru a se clarifica aceasta situatie, atunci vor putea sustine ca nu mai exista CCMN valabil.... pana atunci raman sub semnul intrebarii multe aspecte legate de legalitatea acestui denunt.