avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale COLTERM
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

COLTERM

Nu stiu daca toata lumea de pe forum stie, dar la Timisoara se intampla chestii care ma nedumiresc. In speta, am sa inserez un articol din presa locala.

Din luna martie, timişorenii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire se vor trezi cu două facturi de la Colterm: una pentru această iarnă şi una pentru o parte din căldura folosită... în 2009-2010. Directorul Colterm, Aurel Matei, spune că societatea de termoficare pe care o conduce este nevoită, printr-o decizie a Curţii de Apel Oradea, să acopere din banii timişorenilor o pierdere de 22,5 milioane de lei.

Chiar nu stiu (dar sunt curios) daca se mai poate factura dupa aceasta perioada, adica dupa un an de zile.

Va multumescX-(
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
constantinb, utilizator
Cel mai recent răspuns: constantinb , utilizator 16:29, 10 Februarie 2011
Daca nu recunoasteti contravaloarea serviciului actionati in instanta !
Nu este vorba despre recunoasterea serviciului, ci despre faptul ca
Societatea de termoficare din Timişoara vrea să recupereze astfel 22,5 milioane, sumă care, spun oficialii Colterm, reprezintă banii pe care i-a pierdut în perioada septembrie 2009 - august 2010, când ar fi trebuit să factureze populaţiei fiecare gigacalorie la 187 de lei, însă a fost nevoită să o factureze la vechiul preţ, de 162,62 de lei, din cauza faptului că hotărârea de consiliu local prin care a fost majorat preţului energiei termice fusese atacată în instanţă de Prefectura Timiş.
.

Problema este dacafurnizorul de servicii poate factura, dupa un an de zile, serviciile la un pret majorat

Multumesc
Oricine poate factura orice ! Platesc doar cei care accepta ! Cine nu accepta refuza si da in judecata !
Pe ce baza?
Din luna martie, timişorenii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire se vor trezi cu două facturi de la Colterm: una pentru această iarnă şi una pentru o parte din căldura folosită... în 2009-2010. Directorul Colterm, Aurel Matei, spune că societatea de termoficare pe care o conduce este nevoită, printr-o decizie a Curţii de Apel Oradea, să acopere din banii timişorenilor o pierdere de 22,5 milioane de lei.

Deci cea de a doua factura !!!!

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for... !
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
ContSters178043, utilizator

Alte discuții în legătură

Problema caldura apartament popmircea81 popmircea81 Buna! De curand am cumparat un apartament cu 2 camere situat la etajul 3/3 dintr-un bloc construit in 1960. Toti locatarii sunt in varsta... A venit iarna, ... (vezi toată discuția)
Repartizare costuri caldura in condominiu cu repartiroare si ct dodo2009 dodo2009 Buna ziua, vreau sa va prezint situatia din blocul meu si apoi va adresez si intrebarea la care va rog sa ma ajutati sa gasesc un raspuns bazat pe ... (vezi toată discuția)
Debransare colterm tm ccaammyy2011 ccaammyy2011 Buna ziua, Va ro sa imi spuneti cat este de legat ca colterm timisoara sa nu aprobe dosarul pentru debransarea de la reteaua lor?Daca ii dau in judecata pot ... (vezi toată discuția)