avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contributile la ASS, CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contributile la ASS, CAS

am o ruda care nu a avut servici doi ani de zile , firma intrase in faliment, si-a tot cautat de lucru si nu s-a dus sa ia somaj, acum a gasit un servici compatibil cu nivelul slujbei avute anterior, ce se intampla privind contributia sa la asigurarile de stat si de sanatate , va trebui sa le plateasca din urma pana in prezent? pt. a avea continuitate la calcularea pensiei si pentru a beneficia de asistenta medicala, daca le va plati din urma pt a nu avea pierderi la calcularea pensiei orientativ cam la ce suma s-ar ridica aceste cotizatii pe o perioada de 2 ani ...?, va plati si penalitati?, ce alte probleme ar putea genera situatia data... va multumesc

Alte discuții în legătură

Modalitate calcul cas marius0023 marius0023 In decembrie 2010 am infiintat un PFA,iar in momentul cand am mers la CAS sa ma interesez ce si cum treb sa platesc mi-au comunicat in mai multe randuri ca e ... (vezi toată discuția)
Bună seara.vă rog să mă ajutați cu o nelămurure,pe decizia ... Fercu Ana Fercu Ana Bună seara.Vă rog să mă ajutați cu o nelămurire,Pe decizia de recalculare pensie am un stagiu de cotizare realizat 35 ani 20 zile,,stagiu de cotizate ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog, in cei 15 ani (necesari pentru depunerea ... Victor Brah Victor Brah Buna seara. Va rog, In cei 15 ani (necesari pentru depunerea dosarului de pensie) intra si somajul si armata ? Multumesc, (vezi toată discuția)