Buna ziua,
Intr-un litigiu instanta acorda un termen reclamantului sa faca diligentele necesare pentru aflarea domicilului paratului. Credeti ca serviciul de evidenta a populatiei de la politie va raspunde la o astfel de cerere formulata de o persoana juridica? Eu stiu ca nu. Dvs?
Dati-mi o idee cum as putea sa aflu date despre persoana. Pe net gasesc un domiciliu, insa corespondenta la acel domiciliu mi se intoarce de fiecare data.
Multumesc
Instanta poate face adresa catre politia din localitate respectiva pentru a afla ultimele date despre parat.
Altfel, aveti la dispozitie citarea prin afisare pe usa judecatoriei si printr-un ziar local de mare tiraj.
Din pacate instanta a respins o astfel de cerere facuta de reclamant, a acordat termen si a pus in sarcina reclamantului diligenta aflarii domiciliului.
Daca cunoasteti localitatea de domiciliu mergeti la Biserica si intrebati preotul .Puteti si dv sa mergeti la Politie, sa le aratati acte din dosar, pentru a-i convinge ca e important sa gasiti acea persoana pentru bunul mers al procesului.