avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... aflare date identificare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

aflare date identificare

Buna ziua,
Intr-un litigiu instanta acorda un termen reclamantului sa faca diligentele necesare pentru aflarea domicilului paratului. Credeti ca serviciul de evidenta a populatiei de la politie va raspunde la o astfel de cerere formulata de o persoana juridica? Eu stiu ca nu. Dvs?
Dati-mi o idee cum as putea sa aflu date despre persoana. Pe net gasesc un domiciliu, insa corespondenta la acel domiciliu mi se intoarce de fiecare data.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 22:12, 10 Februarie 2011
Instanta poate face adresa catre politia din localitate respectiva pentru a afla ultimele date despre parat.
Altfel, aveti la dispozitie citarea prin afisare pe usa judecatoriei si printr-un ziar local de mare tiraj.
Din pacate instanta a respins o astfel de cerere facuta de reclamant, a acordat termen si a pus in sarcina reclamantului diligenta aflarii domiciliului.
Daca cunoasteti localitatea de domiciliu mergeti la Biserica si intrebati preotul .Puteti si dv sa mergeti la Politie, sa le aratati acte din dosar, pentru a-i convinge ca e important sa gasiti acea persoana pentru bunul mers al procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Intentare partaj persoana domiciuliu necunoscut VerTrad1 VerTrad1 Buna ziua! As vrea sa stiu cum procedeaza instanta in cazul intentarii unui proces de partaj, daca sotul nu sta in fapt la adresa mentionata in C.I. si nu vrea ... (vezi toată discuția)
Dosar suspendat pt lipsa domiciliu parte eusaisapte eusaisapte Am un dosar suspendat contra la mai multe persoane, pe motiv ca n-am domiciliul la una dintre acele persoane. 1. Cat timp poate sta dosarul suspendat pana ... (vezi toată discuția)