avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ADEVERINTE-SPORURI-SUVEICA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ADEVERINTE-SPORURI-SUVEICA

As dori va rog, daca se poate, niste informatii privind felul in care as putea obtine in vederea pensionarii sporul pt grupa a 2-a si sporul pt orele de noapte pe care le-am obtinut lucrand la SOCIETATEA SUVEICA UNITATEA B din Bucuresti, intre aprilie 1976 -august 1979.
Am intrat pe site-ul celor de la arhivele nationale si am trImis e-mail la secretariat si alte departamente de acolo , dar pana in prezent nu am primit nicun raspuns.

Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un nr de telefon sau adresa de e-mail sau sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez pt a obtine aceste documente, eventual firma de lichidare care a preluat acesta societate .

Multumesc foarte mult.

Alte discuții în legătură

Ce firma de lichidare a preluat societatea suveica din bucuresti? Simona.Teschere Simona.Teschere As dori va rog, daca se poate, niste informatii privind felul in care as putea obtine in vederea pensionarii sporul pt grupa a 2-a si sporul pt orele de noapte ... (vezi toată discuția)
Adeverinte sporuri Simona.Teschere Simona.Teschere As dori va rog, daca se poate, niste informatii privind felul in care as putea obtine in vederea pensionarii sporul pt grupa a 2-a si sporul pt orele de noapte ... (vezi toată discuția)
Am lucrat 10 ani la fosta fabrica *suveica* și am avut categoria ... Munteanu Lica Munteanu Lica Am lucrat 10 ani la fosta fabrica *Suveica* și am avut categoria a 2-a și nu găsesc arhiva acesteia pentru a-mi recupera o adeverință cu acești ani ... (vezi toată discuția)