avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit societate cu datorii la anaf
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

societate cu datorii la anaf

Am o societate comerciala si am datorii la anaf. In fiecare luna se aduga la datorie unele taxe din cauza unor declaratii sau din cauza unor penalitati. Voiam sa stiu daca pot sa declar societatea falimentara ca sa nu se mai adune si alte datorii si sa reesalonez datoria ca sa imi fie mai usor sa platesc. Sa platesc cate putin in fiecare luna. Datoria e de 8000 lei noi. Chiar am nevoie de un raspuns. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:59, 10 Februarie 2011
Buna ziua,
trebuie neaparat sa declarati falimentul societatii si sa incepeti sa platiti din debit pentru a nu fi executat silit.
trebuie sa te declari insolvent si sa ai un plan de reorganizare ce urmeaza a fi votat de catre creditori si admis de judecatorul sindic.

cerea de insolventa se depune la Tribunalul din judetul unde firma isi are sediul si trebuie insotita de o lista lunga de acte si informatii (le-am postat ptr cineva pe forum insa nu mai gasesc topicul). apoi depui si planul de reorganizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare tva insolventa Lipi Lipi Am o speta cu un client care imi datoreaza mai multe milioane de lei noi... Evident ca acum e in insolventa... Evident ca n-are datorii doar la ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva Lipi Lipi Am o speta cu un client care imi datoreaza mai multe milioane de lei noi... Evident ca acum e in insolventa... Evident ca n-are datorii doar la ... (vezi toată discuția)
Societate in insolventa , reorganizare judecatoreasca elicoidal elicoidal va rog sa-mi spuneti daca o societate imi datoreaza 1 miliard de ron , si ea se afla in insolventa, in reorganizare judecatoreasca , este obligata sa-mi ... (vezi toată discuția)