avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 10 - succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 10 - succesiune

Buna ziua,
La dezbaterea succesiunii, ne confruntam cu urmatoarea situatie: cf. Lg.10 mama ar mai fi trebuit sa primeasca cele 5 mld. lei numerar. Tinand cont ca acesti bani nu exista si nu se stie daca vom mai beneficia vreodata de ei, sau in ce cuantum, sau CAND;cum ii putem evidentia in actele de succesiune , fara a plati eventualele taxe, impozite(presupun enorme)...pentru niste bani virtuali?
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
archie, utilizator
Cel mai recent răspuns: archie , utilizator 21:57, 10 Februarie 2011
ar fi bine sa se specifice doar titulatura de despagubiri fara a se mentiona suma.
in ce stadiu se afla in prezent dosarul de despagubiri?
in cazul in care a fost depus in termen acea notificare(conf lg 10),iar daca dosarul a fost inanintat catre comisia judeteana de despagubiri doar,este un aspect
daca s-a facut deja evaluarea bunului(prin acei experti acreditati de pe langa comisiile judetene),iar dosarul a fost remis spre verificare comisiei de la bucuresti,este un alt aspect.
cert este ca in cazul in care s-au respectat conditiile legale,intr-un final veti primi o suma de bani,fiind acum de notoriete faptul ca FP se tranzactionaeaza la BVB. ce este intradevar incert este cuantumul valoric al despagubirii,variind zilnic in functie de cotatiile la bursa.
Dosarul a fost definitivat, s-au luat si actiunile aferente despagubirii...au ramas doar cele 5 mld. numerar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anrp cazandetuica cazandetuica Va rog un rapsuns clar, daca prin executare silita se constata ca la ANRP- Autoritatea Nationala pentruRrestiutirea Proprietatii conturile pentru plata pe ... (vezi toată discuția)
Ordonanta nr.4 din 13 martie 2012 Maria - Amelia Ionescu Maria - Amelia Ionescu Poate cineva sa ma lamureasca daca aceasta ordonanta este constitutionala si daca produce efecte retroactive ? Multumesc (vezi toată discuția)
Anrp, legea 10/2001, legea 247/2005, despagubiri corecte doar pt unii ?!! retro retro Cum obtin si eu o despagibire corecta pt terenul intravilan central egal cu al vecinului. Al meu a fost evaluat in 2004 la o suma mica si nu am primit nici un ... (vezi toată discuția)