Fiind intreprindere mijlocie trebuie sa depun declaratia 101 online.
Problema este ca nu gasesc declaratia 101 in format pdf inteligent pe care sa pot selecta perioada 01-09 si 10-12 (lunile), am gasit doar varianta in care treci anul (2010).
In concluzie eu ce depun ?
Acea casuta din dreapta anului o bifez daca inchei exercitiul pana la 25 februarie.
Eu oricum o bifez, dar trebuie sa depun doua declaratii, una pentru primele 3 trimestre si una pentru trim 4.
Aceste 2 perioade trebuie sa apara undeva pe declaratie.
Pe cea in format PDF inteligent nu este, poate ca nu am eu versiunea care trebuie, ca doar am luat-o de pe site-ul ANAF, problema este ca pe site-ul ANAF pentru 2010 nu este decat declaratia ce se instaleaza, eu cum fac daca sunt obligat, ca intreprindere mijlocie sa depun online, iar online nu merge decat PDF ?
La pagina ANAF, depunere electronica decl PJ., descarcare declaratii, exista decl 101 pdf varianta 6.
Asa cum v-am zis initial, in dreapta anului, exista o sageata de unde alegeti perioada: prima linie este pt per 01/01-30/09 iar a treia linie pt per 01/10-31/12. Deci faceti 2 declaratii, una in care alegeti prima linie de perioada si alta in care alegeti linia 3 de perioada la aceasta decl bifati sau nu definitivare ex pina la 25.02.2011.
Declaratia 101
ciprian_ntz
Am o mica nelamurire cu privire la declaratia 101.
Anul trecut am depus 2 declaratii 101, una in februarie cu privire la impozitul pe profit realizat luna ... (vezi toată discuția)