avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificare executare silita- societate de recuperari ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificare executare silita- societate de recuperari creante?

Am gasit un plic lipit pe usa cu o notificare silita. Este descrisa o suma fabuloasa care ma cam sperie. Se descrie un contract incheiat cu [CREDITOR]. Ce sa fac?
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:27, 13 Februarie 2011
e o firma de recuperare care e imputernicita de [CREDITOR] sau a cumparat creanta si au dreptul, daca datoria nu e prescrisa, sa recupereze de la dvs datoria
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2011
ContSters20980, utilizator
pai sunati la ei si aflati.. daca nu ati platit aspiratoru...telefonu..frigideru sau mai stiu si eu ce... au venit dupa ele.. doar ca probabil intentioneaza sa va ia altceva..
cititi contractu de la cetelem, daca au venit acasa este cesionata la ei creanta mai mult ca sigur.
lgligor a scris:

Am gasit un plic lipit pe usa cu o notificare silita. Este descrisa o suma fabuloasa care ma cam sperie. Se descrie un contract incheiat cu CETELEM. Cesa fac?


Nu ati precizat daca ati incheiat sau nu un contract...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune contract cetelem vidoqc vidoqc Bună ziua! În anul 2007 am încheiat la magazinul Praktiker un contract de împrumut pentru bunuri de consum cu CETELEM, valoare 2000 lei. După o ... (vezi toată discuția)
Notificare executare silita Livica Livica O cunostinta a facut un credit la [banca] in 2002 si o perioada nu a reusit sa plateasca ratele. Prin 2007 a avut posibilitatea sa plateasca, s-a dus la banca ... (vezi toată discuția)
Instiintare executare silita ancaho ancaho Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru ca am ajuns intr-o situatie limita si nu stiu cum sa procedez in continuare... Am avut un card de credit la ... (vezi toată discuția)