avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... deduceri renovare locuinta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

deduceri renovare locuinta

As vrea sa stiu daca au intrat in vigoare si de cand se vor aplica noile norme in Codul fiscal privind deducerea din impozitul pe venit a cheltuielilor cu renovarea apartamentului.

Alte discuții în legătură

Obligatii si drepturi pentru contract de comodat sediu firma alexberi alexberi Ma intereseaza ce drepturi si obligatii decurg din incheierea unui contract de comodat pentru sediul firmei. Este vorba de un comodat pentru o camera din ... (vezi toată discuția)
Cateva intrebari contabilitate ll irina_iris_26 irina_iris_26 am ii neplatitor tva sistem real...intrebari: 1-completez registru incasari -plati si la final de an ce fac cu reportul?(il declar in declaratia 200?)si ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli poate deduce la fisc un pfa? madanic32 madanic32 Buna ziua Am o intrebare, sunt PFA cu impozit pe venit si contabila cu care lucrez mi-a mentionat ca exista posibilitatea deduceri unor sume din impozitul ... (vezi toată discuția)