avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AUTORIZATIE DE MUNCA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AUTORIZATIE DE MUNCA

Fiti draguti sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.Am o cunostiinta care este de cetatenie straina care ar dori sa obtina AUTORIZATIE DE MUNCA si dupa aceea REINTREGIREA FAMILIEI imi puteti da sfaturi cum sa ajut aceasta persoana?
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!
Va doresc o zi buna!

Cel mai recent răspuns: mihai08 , utilizator 17:03, 1 Iulie 2008
Puteti sa ne spuneti cetatenia persoanei straine? Intrebarea este legata de faptul ca cetatenii statelor membre UE nu mai au nevoie de autorizatie de munca in Romania, deci din start ne-am putea da seama in ce directie merge discutia. Toate cele bune!
legea 203/1999 privind permisele de munca....
Roxana Zbarnea a scris:

legea 203/1999 privind permisele de munca....


Legea nr. 203/1999 privind permisele de munca a fost abrogata de OUG nr. 56/2007...care printre altele, asa cum spuneam, elimina necesitatea obtinerii unei autorizatii de munca (asa se numesc acum fostele permise de munca) pentru cetatenii statelor membre UE.
aveam ceva informatii dar nu eram sigura....bine cvm!#-o
pentru mai multe detalii despre proceduri si documente puteti consulta> [ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Conditii in care cetatenii straini se pot angaja catacata602 catacata602 se pot angaja cetatenii statelorb non ue in romania si dak da stie cineva vreo firma care angajeaza cetatenii straini? (vezi toată discuția)
Necesitate urgenta de sfaturi!!! elda elda Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: Studentii, straini bursieri ai statului roman in ce conditii pot lucra? Care sunt procedurile care trebuie urmate ... (vezi toată discuția)
Vreau sa angajez un cetatean german inserv inserv Am nevoie de un specialist si am gasit un cetatean german care vrea sa vina sa lucreze la firma mea.Pot sa-l angajez sau am nevoie de aprobarea celor de la ... (vezi toată discuția)