avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... legea 571/2003
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

legea 571/2003

am spicuit ceva din taxe si impozite locale ,conform codului fiscal dar nici in contraventii nici in infractiuni nu scrie nimic de penaliati asupra impozitului pe auto.stie cineva unde pot gasi informatii referitoare la calculul penalitatilor asupra impozitului neplatit ptr auto?
Cel mai recent răspuns: cristinucu , utilizator 21:24, 18 Martie 2011
tot in 571 pe 2003 actualizat
este acelasi nivel de majorari
Informatii referitoare la penalitati si majorari de intarziere, le puteti afla din codul de procedura fiscala.
Penalizarile de intirziere si dobanzile pentru neplata in termen,precum si nivelul acestora le puteti gasi in Ordonanta 92/2003,cu modificarile si completarile ulterioare, art.119 si art. 120

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati sau majorari de intarziere? adela05 adela05 cum este corect sa folosesc intr-un contract? penalitati sau majorari de intarziere? am auzit un zvon de la anre cum ca se foloseste, mai nou, expresia ... (vezi toată discuția)
Ce dobanda au dreptul sa iau primariile la datorii? isty1981 isty1981 Buna ziua! Am ceva datorie la primarie (impozit auto si o amenda) si persoana care lucreaza la primarie a zis ca dobanda este de 2% pe luna pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Stingerea creantelor fiscale nobil nobil In 3 martie am primit o instiintare privind stingerea creantelor fiscale de la ANAF si ea face referinta la declaratiile depuse incepind cu data de ... (vezi toată discuția)