Buna ziua.Am un copil si primesc alocatia copilului de la stat pe card.
Nu i-am scoso o bucata de vreme si acum cand am scos am constatat ca lipseste destul din ea.
Mentionez am card la BRD si vreau sa stiu ce comisioane au si cum se aplica.Desi nu e o suma prea mare 42 lei ne mai ea si din ea.Cu ce mai ramane un copil sau mai bine zis ce mai putem cumpara pentru un copil.
Astept raspuns daca este cineva informat.
Vi s-a retras comisionul lunar de utilizare ,sau mai bine spus de "neutilizare " a acestui card.Sau daca banii sunt de anul trecut pe card,comisionul anual .
Va rog frumos sa imi explicati ce inseamna comision lunar si anual.Adica se oreste din aceasta suma si lunar si la sf. de an alta suma.
Dar daca am un card de salarii pe care de un an de zile nu am mai primit nimic pe el.Ce poate sa imi opreasca la el daca eu nu am virat nimic pe el de nicaieri.
Va multumes pt. raspuns.
Eu doream suma exacta pe care o retine BRD, ca mi-a spus cineva ca difera de la banca la banca.
Exact.Banca calculeaza si retrage aceste sume. Cititi contractul incheiat cu banca respectiva,intr-adevar comisioanele difera de la o banca la alta.In cazul in care nu exista bani pe card pentru a-i retrage automat ,soldul cardului devine debitor si puteti fi pusa in situatia in care figurati in Centrala de Risc Bancar.Sunt foarte dese situatiile acestea.
Vin cu o rugaminte la Dvs.,reeditati mesajele postate mai sus cu ajutorul butonului "Editeaza" si stergeti denumirea bancii.
Va multumesc.