avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... facturare abuziva energie termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

facturare abuziva energie termica

pe 7 febr. am primit o notificare de plata a unei sume de 39,42 ron,reprezentand energie termica calculata pe 3 luni de la societatea furnizoare de agent termic, dar cu care eu nu am nici un fel de contract. Pe scara suntem 18 familii din 20, care suntem debransati de la sistemul centralizat de incalzire, si care avem centrale termice proprii. Cei 2 vecini nici macar nu sunt pe aceeasi coloana cu noi. teviel de incalzire din apartamente si de pe casa scarii sunt taiate si scoase.
De ce trebuie sa platim c/v unui serviciu de care nu beneficiem. Apoi cum functioneaza aceasta asa zisa obligatie de plata? de unde au scos suma?, in baza a ce este emisa notificarea cu amenintarea de recuperare in nstanta a sumei? cui si in ce mod trebuie sa ne adresam pentru a nu fi parte a unui abuz al regiei autonome respective, ce va incasa o gramada de bani, fara sa presteze nici un serviciu? multumesc
Desi pare absurd , toti proprietarii cu centrale termice de bloc sunt obligati la plata partilor comune care constau in cateva tevi ce trec prin hol subsol , un calorifer la lift sau la ghena etc pentru a-i incalzi pe cei racordati la RADET .Baza l;egala:Ordinul ANRSC 343/13.07.2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caldura platita pentru tevile care trec printr-un apartament debransat maxim constantin maxim constantin Va rog sa ma ajutati cu o problema.Luna aceasta la asociatie pe langa cele obisnuite am de platit si caldura,pentru tevile care trec prin apartament[explicatia ... (vezi toată discuția)
Repartizare costuri agent termic migota migota Locuiesc intr-un imobil racordat la sistem centralizat caldura RADET - fara contorizare, adica fara repartitoare de caladura. In bloc sunt 6apartamente ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli apa calda cocodada cocodada a) In conditiile in care sunt debransata de la conducta de apa calda deoarece am centrala termica proprie (singura din asociatia de locatari), de ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)