avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte rezidenta pentru cetatenii turci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte rezidenta pentru cetatenii turci

Buna ziua! m-ar interesa sa aflu in ce conditii poate obtine un cetatean turc rezidenta permanenta pe teritoriul Romaniei? Ma voi casatori cu un cetatean turc in curand si se va muta in tara deoarece eu nu sunt interesata sa ma mut in Turcia.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Raluca Maria Haisiuc , Consilier juridic 21:19, 14 Februarie 2011
Gasiti informatiile pe situl Oficiului Roman pentru Imigrari
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de rezidenta pe teritoriul romaniei pentru cetatenii turci delta7 delta7 Buna ziua, Sunt o persoana cu dubla cetatenie romano-turca şi pana acum am domiciliat pe teritoriul Turciei.İmpreuna cu sotul meu,care este cetatean ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean strain gabriela neamtu gabriela neamtu in ce conditii se poate angaja un cetatean american la o SC din Romania, daca nu are cetatenie romana? (este casatorit si are copii in Romania) (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei strainilor casatoriti cu cetateni romani DilaraCristina DilaraCristina Sunt casatorita cu cetatean turc de 7 ani,avand impreuna o fetita de 5 ani si jumatate.Sotul meu detine in prezent carte de rezidenta pentru membrii de ... (vezi toată discuția)