avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte normative
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte normative

Buna seara!
Asi vrea sa stiu ce act normativ reglementeaza salariul minim brut pe tara si salariul mediu brut pe tara.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 05:54, 15 Februarie 2011
Salariul minim brut pe tara este reglementat de HG 1193/2010 , in care acesta este stabilit la 670 lei pe luna. Salariul mediu brut pe anul 2011 este reglementat de Legea 287/2010 a bugetului asigurarilor sociale de stat pa anul 2011 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim pe economie si salariul mediu pe 2011 emiliababor emiliababor As dori ,daca poate cineva sa-mi spuna care este salariul minim pe economie si salariul mediubrut pentru 2011 ( oficial). Eventual daca este publicat undeva ... (vezi toată discuția)
Salar minim in 2011 la sc 22.08.2009 22.08.2009 va rog sa-mi spuneti care va fii salariul minim la privat in cadrul unei SC pentru anul 2011 , si care este actul normativ care reglementeaza salariul ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent studii superioare paok paok Va rog sa-mi spuneti care este prin lege(care?)salariul minim pe economie ptr.absolventii de studii superioare,pe care angajatorul este obligat sa-l ... (vezi toată discuția)