avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ce taxe sunt obligat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ce taxe sunt obligat

sa platesc pt venitul obtinut din chiria pe anii 2005 si 2006. Ca am mers la fisc pt o adeverinta si mi s-a spus ca nu mi-o elibereaza din cauza ca am o anumita suma de plata. Pana in prezent am achitat toate taxele legale.Cu respect.

Alte discuții în legătură

Probleme cu asigurarile de sanatate pe venitul din drepturile de autor daydr3am3r daydr3am3r Buna ziua In urma inceracarii mele de a obtine o adeverinta de asigurat am aflat ca nu am asigurarile platite pentru venitul pe drepturi de autor. Situatia se ... (vezi toată discuția)
Restante impozit mijloc transport GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua, Problema de care m-a lovesc eu este de felul urmator.: In anul 2003 am dat un autoturism personal,printr-un contract de comodat ,unui cetatean ... (vezi toată discuția)
Cas chirii laviniapapp laviniapapp buna ziua ! ma confrunt cu o problema de care vad ca s-au lovit si altii intr-o forma sau alta. dorind sa scot pt mama mea o adeverinta de asigurat de la cas ... (vezi toată discuția)