avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general de unde se descarca 112?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

de unde se descarca 112?

buna dimineata din nou.Am o intrebare -de unde se descarca programul la 112 ca am intrat pe descarca programe,am intrat si pe anaf si am o gramada de aplicatii cu albastru dar nu stiu pe ce sa intru sa il descarc in calculator,Va rog ajutati-ma.
Cel mai recent răspuns: mea culpa , utilizator 11:13, 15 Februarie 2011
Buna ziua.

www.anaf.ro/porgame utile
Pe acest formular lucrati:
[ link extern ]
multumesc din inima,am reusit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicat anaf- depunerea declaratiilor fiscale 100, 300 si 710 incepand cu luna noiembrie  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) informează că, pentru îmbunătăţirea serviciului de depunere a declaraţiilor fiscale prin metode ... (vezi toată discuția)
Transmitere electronic declaratii 100.300.301.710 anamariacelik anamariacelik cum se transmit electronic declaratiile L100;300;301;710 incarcate in programul distribuit de ANAF? va multumesc pentru ajutor (vezi toată discuția)
Fise fiscale ptr 2011 ContSters13909 ContSters13909 A aparut vers 2012 pentru decl 205 . Pentru fisele fiscale a ramas versiunea 2011. Se mai depun fisele fisc pentru salariati si asimilati ? (vezi toată discuția)