avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general de unde se descarca 112?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

de unde se descarca 112?

buna dimineata din nou.Am o intrebare -de unde se descarca programul la 112 ca am intrat pe descarca programe,am intrat si pe anaf si am o gramada de aplicatii cu albastru dar nu stiu pe ce sa intru sa il descarc in calculator,Va rog ajutati-ma.
Cel mai recent răspuns: mea culpa , utilizator 11:13, 15 Februarie 2011
Buna ziua.

www.anaf.ro/porgame utile
Pe acest formular lucrati:
[ link extern ]
multumesc din inima,am reusit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicat anaf- depunerea declaratiilor fiscale 100, 300 si 710 incepand cu luna noiembrie  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) informează că, pentru îmbunătăţirea serviciului de depunere a declaraţiilor fiscale prin metode ... (vezi toată discuția)
Transmitere electronic declaratii 100.300.301.710 anamariacelik anamariacelik cum se transmit electronic declaratiile L100;300;301;710 incarcate in programul distribuit de ANAF? va multumesc pentru ajutor (vezi toată discuția)
Fise fiscale ptr 2011 ContSters13909 ContSters13909 A aparut vers 2012 pentru decl 205 . Pentru fisele fiscale a ramas versiunea 2011. Se mai depun fisele fisc pentru salariati si asimilati ? (vezi toată discuția)