avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit mijloace transport
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit mijloace transport

Buna ziua,
Sunt persoana fizica si detin un autovehicul, categoria AUTOUTILITARA DACIA1304 L, cu capacitatea cilindrica 1397 cm. Va rog sa imi spuneti ce impozit anual conform Codului fiscal am de platit la primarie.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 18:50, 19 Februarie 2011
Ati declarat utilitara ? Ati primit instiintare de plata ?
AUTOUTILITARA DACIA1304 L este cuprinsa la alte vehicule cu tracţiune mecanică cu masa totală maximă autorizată de până la 12 tone inclusiv .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto anual perlutina perlutina Am o autoutilitara de 2500 cm si un jeep de 2500. Care este impozitul anual ? Este diferenta intre aceste doua masini sau este acelasi ? (vezi toată discuția)
Modul de calcul impozit anual autovehicul n1 autoutilitara cu masa totala maxima autorizata pana la 3,5 to stanley stanley Pentru stabilirea impozitului anual pentru acest autovehicul care in CI are mentiunea autoutilitara N1 cu masa totala maxima autorizata pana in 3,5 to ... (vezi toată discuția)
Impozit auto 2012 C_Catalin C_Catalin Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu grila de impozitare pentru autovehicule, pentru anul 2012. Impozitele pentru autovehicule au fost modificate in 2010 ... (vezi toată discuția)