avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Formular 392A sau 392B - PFA neplatitor de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Formular 392A sau 392B - PFA neplatitor de TVA

Sunt PFA - CAEN 6201 - norma de venit - neplatitor de TVA, inregistrat in "scopuri de TVA" si in "Registrul operatorilor intracomunitari", trebuie sa depun formularul 392A sau 392B??
Cel mai recent răspuns: glider_ady , utilizator 14:31, 15 Februarie 2011
si eu am aceeasi intrebare.o intreprindere individuala care are venituri mai mici de 35000 euro,trebuie sa depuna declaratia 392B?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular 392a sau 392b - pfa neplatitor de tva inregistrat in roi ipi ipi Sunt PFA - CAEN 6201 - norma de venit - neplatitor de TVA, inregistrat in \"scopuri de TVA\" pt operatiuni intracomunitare si in \"Registrul operatorilor ... (vezi toată discuția)
Declaratii 2010 pfa norma de venit neplatitor de tva Marius_MX Marius_MX Salut, Pentru un PFA cu norma de venit neplatitor de tva. Fac doar facturi externe. Trebuie sa depun declaratii pentru anul 2010? Daca da ce trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 misaaa misaaa am nevoie de o lamurire si anume: - sunt P.F.A. la norma de venit, neplatitor de TVA in Romania(am cod fiscal fara RO) - inregistrat in R.O.I., inregistrat ... (vezi toată discuția)