avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala pentru lipsa autorizatie de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala pentru lipsa autorizatie de acces in zona B Arad

Ma deplasam zilele trecute cu o autoutilitara de 7.49 to pe o strada din ARAD,cand
ma trezesc oprit de Politia locala si amendat cum ca sunt in zona B si am nevoie de autorizatie de acces pt. acea zona.
In urma discutiilor avute cu agentul am cazut de acord amandoi ca NU EXISTA NICU UN SEMN sau indicator care sa ateste acest fapt.....dar el intocmise procesul verbal deoarece acea zona e data la ei ca fiind zona B, CHIAR SI NESEMNALIZATA.
Sfatul agentului a fost sa contest procesul verbal si basta (zicand ca am sanse de castig in instanta).
Va rog da-timi un sfat, sau o sugestie,model de contestatie deoarece sunt f.suparat mai ales ca amenda e de 1000 lei.X-(
Cel mai recent răspuns: braguglio , utilizator 14:39, 15 Februarie 2011
contestati procesul verbal.
Mentionati situatia de fapt si solicitati anularea pv
Este necesar sa aduc dovezi ,cum ar fi poze sau martori care sa ateste faptul ca nu este indicator cu zona B LA INTRAREA PE SECTORUL RESPECTIV DE DRUM????:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp gresit proces verbal tynatwine tynatwine Buna seara, S-a intocmit proces verbal de contraventie pentru stationarea intr-o zona nesemnalizata corespunzator. 3 puncte penalizare, 360 lei amenda. ... (vezi toată discuția)
Proces politia locala/comunitara sector 1 dobrecf dobrecf Numele meu este Catalin Dobre si as avea si eu o intrebare legate de sansele reale de castig as avea intr-un proces cu politia comunitara? Anul trecut am avut ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare dupa 4 luni adi2203 adi2203 Buna ziua, In data de 15.03.2015, am parcat masina linga o piata pentru a face ceva cumparaturi. M-am intors dupa 5 minute si am gasit la stergator o hirtie ... (vezi toată discuția)