avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie complementara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie complementara

sunt din valcea am primit alcatie complementara pana in anul 2007. Incepind.anul scolar .2007-2008 am locuit in sibiu cu familia si am primit acolo aloc complementara .Din 2009 m-am intors acasa in valcea si nestind ca trebuie depusa cerere la primarie nu am mai primit aloc complementara pina in acest an cind sa schimbat legea. As dori sa stiu daca se mai poate face ceva sa beneficiez de aloc complementara din urma, si ce trebuie sa fac. VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:05, 15 Februarie 2011
Acest tip de alocatie nu se acorda retroactiv. Trebuie sa mergeti la primarie si sa depuneti un nou dosar, in conditiile in care venitul pe membru de familie este sub 370 RON (fata de venitul anterior care era de 471 RON).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa complementara nelu_duleant_ro nelu_duleant_ro in ce conditi se acorda alocatia complementara si daca venitul parintilor intra in calcul daca locuim in acelasi imobil (vezi toată discuția)
Alocatia complementara s-a taiat? nitoi viorel nitoi viorel Buna ziua.Sunt din Gorj.Ieri cand a aduc postasul alocatia ptr. copii a zis ca cea complementara s-a taiat si nimeni nu o mai iaX-(.Cum in lege se spune ... (vezi toată discuția)
Alocatie complementara blareanabel blareanabel pentru acordarea alocatiei complementare ce venit pe membru de familie trebuie sa ai? (vezi toată discuția)