avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... un farmacist poate lucra intr- o farmacie dar si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

un farmacist poate lucra intr- o farmacie dar si intr-o drogherie in acelas timp?

adica vreau sa spun - un farrmacist care lucreaza intr-o farmacie ( nu e diriginte) poate sa-si deschida o drogherie sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Katryna , utilizator 12:35, 8 Aprilie 2011
Exista o interdictie legala in acest sens?
Eu nu imi aduc aminte sa existe.
ma intereseaza daca pe autorizatia de libera practica a farmacistului in cauza, se poate infiinta o drogherie, atata timp cat el isi continua activitatea la farmacia unde este angajat cu norma intreaga ?
sau in ce conditii legale este posibil acest lucru?
Cei de la colegiu ce v-au spus?
Profesia de farmacist este profesie independentă şi se exercită pe baza certificatului de membru al Colegiului Farmaciştilor din România, în regim salarial şi/sau independent, cu respectarea prevederilor prezentei legi.
Profesia de farmacist se exercită pe bază de contract de muncă şi/sau contract de furnizare de servicii farmaceutice. Profesia de farmacist se exercită în regim independent, după înregistrarea la administraţia financiară din raza de domiciliu.
atunci poate funcționa ca farmacist in continuare la farmacia care lucreaza si poate depune documentatia pentru infiintarea unei drogherii pe autorizatia sa de libera practica ? sau nu?
poate ramâne la farmacie cu jumătate de norma?
sau pentru infiintarea drogheriei reprezinta un impediment acest lucru?
scuze de insistenta dar nimeni nu da un raspuns clar chiar si cei de la colegiu

Alte discuții în legătură

Farmacie iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, as dori sa imi deschid o farmacie ...ma puteti ajuta cu cateva detalii...care sunt regulile pt ati deschide o farmacie? trebuie sa ai studii in ... (vezi toată discuția)
Drogherie prodan eugen prodan eugen Doresc sa deschid o drogherie in mediul rural. va rog sa-mi spuneti daca poate fi infiintata ca PF, AF, intreprindere individuala, PFA sau doar ca SRL [ avand ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionara si m_am angajat intr_o drogherie, detinand functia ... daneluta daneluta Sunt pensionara si m_am angajat intr_o Drogherie, detinand functia de farmacist sef.Autorizatia de funtionare este pe numele meu.Doresc sa demisionez din ... (vezi toată discuția)